1. Tweede Final Fantasy 15-dlc krijgt teaser

Tweede Final Fantasy 15-dlc krijgt teaser

Square Enix heeft een teaser voor de tweede uitbreiding voor Final Fantasy 15 uitgebracht. Episode Prompto bevat Prompto als speelbaar personage, een van de maten van hoofdpersoon Noctis.

De dlc zal in juni verschijnen en vermoedelijk 4,99 euro kosten, net zoals de vandaag verschenen Episode Gladiolus. Later dit jaar brengt Square Enix de laatste uitbreiding uit, Episode Ignis, en de Comrades-multiplayer dlc.

Gisteren verscheen een trailer voor de gratis update voor de game, die onder andere Chapter 13 wijzigt op verzoek van veel spelers.

In de InsideGamer.nl-recensie noemde Bastiaan de game "n iet alleen een goede game, maar ook één die de komende jaren de discussie over Japanse rollenspellen zal leiden. ".

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Breng dat ding nou eens uit op pc.

  • Mensen gaan los met die game, schijnt een hele toffe game te zijn.
    Na het laatste deel heb ik afgezworen om ooit nog een final fantasy game te kopen.
    Dat laatste deel was echt heel slecht, met dat bullshit verhaal dat van de hak op de tak sprong en die rare benamingen.    Wel goed om te zien dat die oude japanse grootheden eindelijk freeroaming toepassen in hun games. Zelda botw en final fantasy 15 hadden echt dik gefaald als deze games lineair zouden zijn gebleven.    Juist nu heb ik zin om final fantasy en botw the spelen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren