2.0-update Heroes of the Storm voert grote veranderingen door

Nieuws | -

Blizzard gaat grote veranderingen doorvoeren in Heroes of the Storm met de aankomende 2.0-update.

Blizzard gaat onder andere het voortgangssysteem herzien. De Player en Hero level caps zullen verwijderd worden uit de game. Dit betekent dat alle XP die spelers verdienen alleen invloed heeft op de voortgang van spelers als 'Heroes'. Wanneer de Hero stijgt in level, gaat de Player level automatisch omhoog.

Ook heeft Blizzard de vereisten waaraan spelers moeten voldoen om XP te verkrijgen verhoogd. Dit heeft vooral invloed op beginnende Heroes. Naarmate spelers vorderen worden de vereisten gereduceerd met 75 à 80 procent.

Ook bevatten Loot Chests willekeurige items, waaronder Heroes. Naarmate spelers vorderen in de game neemt de kans op Rare of Epic Loot Chests toe. Daarnaast kan het ook voorkomen dat standaard Loot Chests Rare, Epic en Legendary items bevatten.

Ten slotte wordt er een nieuwe Hero toegevoegd, Cassia uit Diablo 2. Alle veranderingen in Heroes of the Storm zullen met een aankomende patch doorgevoerd worden. Bekijk de trailer van Cassia hieronder.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.