1. Atlus verbiedt Share-functies van PS4 in Persona 5

Atlus verbiedt Share-functies van PS4 in Persona 5

Ontwikkelaar Atlus heeft de Share-functies van de PlayStation 4 uitgeschakeld in Persona 5 om te voorkomen dat er screenshots of video's worden gedeeld.

Ontwikkelaar Atlus liet dit weten aan Polygon en gaf als reden dat Persona 5 vooral een verhalende game is. Op de vraag of de functie beschikbaar wordt gesteld wanneer de game wereldwijd gelanceerd wordt zei Atlus dat dit niet het geval zal zijn.

Het uitschakelen van de Share-functies van de PS4 komt zelden voor. In verschillende delen in de MLB The Show-serie werd de Share-functie ook uitgeschakeld.

Persona 5 kwam 15 september uit in Japan en komt 4 april wereldwijd uit voor PlayStation 3 en PlayStation 4. Lees binnenkort onze review van Persona 5.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

 • Ik dacht dat het om dat share-play principe zou gaan, wat veel andere developers ook niet toestaan. Maar een screenshotje kan toch geen kwaad? Gekke Japanners…  De game scoort prachtige cijfers trouwens!

 • Als dit word geblokt dan is share play helaas ook geblokt. Dit gebeurde ook bij de 2 Tales games op de PS4.

 • ''Ontwikkelaar Atlus heeft de Share-functies van de PlayStation 4 uitgeschakeld in Persona 5 om te voorkomen dat er screenshots of video's worden gedeeld.  Ontwikkelaar Atlus liet dit weten aan Polygon en gaf als reden dat Persona 5 vooral een verhalende game is. Atlus heeft daarom besloten de Share-functie van de PS4 uit te schakelen voor Persona 5-spelers.''  Je valt in herhaling.

 • je kan nog steeds makelijk de PS4 app op de pc gebruiken om te streamen en pictures te maken dus :P

 • Lol screen capture (hard/software)….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren