1. Buitenaardse avonturen in Outcast: Second Contact - Trailer

Buitenaardse avonturen in Outcast: Second Contact - Trailer

Er is een nieuwe trailer beschikbaar met gameplaybeelden van de aankomende actie-adventuregame Outcast: Second Contact.

Second Contact is een remake van de science fiction-game Outcast uit 1999, dat werd ontwikkeld door het Belgische Appeal. Diverse ontwikkelaars van het origineel werken nu aan deze remake, die deze herfst voor pc, PlayStation 4 en Xbox One moet verschijnen.

De game behoudt alle werelden en missies uit het origineel en krijgt vooral een grafische upgrade. Outcast draait om agent Cutter Slade, die via een soort sterrenportaal contact maakt met aliens van de wereld Adelpha en deze wezens uiteindelijk moet redden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ziet er toch wat houterig uit vrees ik..

 • Hahaha als die quotes komen uit 1999, ik weet niet of deze game de tand des tijds heeft doorstaan.

 • Niet geheel onbelangrijk game fact om aan te halen.  Eerste cell shaded game die uitkwam.
  Ik weet nog dat gamesmag (zoals edge) spraken over een revolutionaire manier van 3d graphics die gigantische 3d werelden mogelijk maakte op lichtere pc's.  De belgen hebben met deze game cell shading uitgevonden.
  Misschien zegt het jullie niet zoveel, maar deze game was een mijlpaal in gamen games zoals de windwaker en borderlands en vele indie titels hadden nooit bestaan zonder outcast, en deze belgische ontwikkelaar.  Respect daarvoor, maar voor de rest een schijtgame (vond ik, vind ik)
  Dat is mijn mening, sorry.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren