1. For Honor-spelers organiseren boycot vanwege ontevredenheid

For Honor-spelers organiseren boycot vanwege ontevredenheid

Vanwege ontevredenheid over de ondersteuning van de game, is een initiatief op Reddit verschenen om For Honor te boycotten. Op 3 april worden spelers opgeroepen om de game 24 uur lang niet te spelen. Ubisoft heeft al gereageerd door een aantal problemen op te lossen.

Spelers van For Honor klagen dat de game de laatste tijd sterk achteruit is gegaan. Zo zou de Peacekeeper vele malen te sterk zijn, de servers er frequent uit liggen, de matchmaking slecht zijn en de microtransacties te veel geld kosten. Daarnaast vindt een groot deel van de community dat er slecht wordt gecommuniceerd over de game.

Een woordvoerder van Ubisoft heeft gereageerd op de boycot: "Ons team is zich bewust van de zorgen van spelers op Reddit en we zullen de punten aanpakken die de community noemt. We hebben vanmorgen een update doorgevoerd die het Steel-inkomen van spelers verhoogt en we hebben een van de twee Viking-maps teruggebracht in de game. Het team zal ook een Twitch-stream houden op vrijdag 19:00 uur (Nederlandse tijd) die andere vragen over de hero-balans, bugs en meer beantwoordt."

Ondanks de stream zal zegt initiatiefnemer Jbaaiyoun dat er na de livestream beslist wordt of de boycot door zal gaan. De stream is te bekijken op het officiële Twitch-kanaal van For Honor.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Door het uitkomen van Wildlands heb ik de game al eventjes niet gespeeld. Maar het is best een kwalijke zaak als de game inderdaad in zo'n korte tijd al achteruit is gegaan.

 • Wel mooi dat de community er iets tegen wilt doen, hoop dan ook zeker dat de boycot doorgevoerd word. Buiten dat vind ik wildlands best vermakelijk, soms jammer van wat bugs/glitches maar vind dat ubisoft het best prima heeft aangepakt met deze game. Was toch best sceptisch na de beta's.

 • Een boycot op je eigen aangeschafte product?! Gooi het dan weg en ga niet meer producten van dezelfde makelij kopen. Als ik een Alfa koop en hij doet het niet ga ik toch ook niet zeggen: "ik ga er mooi een dag niet in rijden!"? Ik zou klagen, mijn geld terugvragen of compensatie vragen en nooit van mijn leven een alfa meer kopen. Maar boycotten?

 • Precies. Gamers zijn zulke vreemde mensen soms. Wat denken ze te bereiken? Oh, deze game waar we al 70 euro voor hebben betaald is niet meer zo leuk als eerst, laten we de game een dag niet spelen, dat zal ze leren! Dat Ubisoft sowieso reageert is al heel wat, want dit is echt een opstand van niets :lol:

 • Of ze hopen hiermee gehoord te worden, wat dus duidelijk gelukt is. Je hebt toch liever een oplossing voor een probleem van iets waar je graag je tijd in steekt dan dat je direct je geld terug wilt? Stel dat nu de problemen worden opgelost, dan kunnen de liefhebbers van deze game gewoon weer lekker spelen. Als dit werkt vind ik het een prima, rationele, oplossing.

 • Tja ubisoft he mensen blijven erin trappen….
  Dit gebeurt met iedere ubi game en dan weet iedereen binnen 1 sec welke games ik bedoel en dat is triest.
  Concept ubisoft is super marketing communicatie maar games waar je eigelijk na 1 uur spelen alles al gezien hebt wat er mogelijk is waardoor het na 3 uur saai word.
  En een ondersteuning van lik me vestje

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren