1. Korte 8-bit game van Bayonetta op Steam geplaatst

Korte 8-bit game van Bayonetta op Steam geplaatst

Een korte 8-bit game van Bayonetta is gratis beschikbaar gesteld op pc-platform Steam. Tevens wordt er gehint naar een nieuwe aankondiging omtrent de gameserie.

Veel fans dachten oorspronkelijk dat het om een 1 april-grap ging, maar de minigame is daadwerkelijk op Steam geplaatst. Spelers besturen het bekende hoofdpersonage Bayonetta in een sidescroller en moeten springen en schieten om monsters te verslaan.

Tevens is een mysterieuze timer ontdekt die afloopt over negen dagen. Het is nog onbekend wat hiermee wordt onthuld. Mogelijk wordt een pc-versie van Bayonetta op Steam uitgebracht. Het origineel verscheen oorspronkelijk alleen voor PlayStation 3, Xbox 360 en Wii U. Het tweede deel is alleen verkrijgbaar voor Wii U.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

  • Er is al eens eerder een 8-bit game van Bayonetta gereleased een tijd geleden.
    Echter hoop ik zeker op een Bayonetta 3 voor de Switch! <3    Bayonetta 2 op de Wii U was geniaal! Dikke gameplay en ziet er zeeer goed uit!

  • Hopelijk een release van deel 1+2 op de PC en misschien een aankondiging van deel 3?

  • Daar hoef je niet op te wachten. De copyright voor Bayonetta 2 ligt bij Nintendo

  • Bayo1 is toch ook overgenomen door Nintendo qua rechten?

  • Wat een heerlijke games waren deel 1 en 2. Persoonlijk vond ik de eerste een vleugje beter omdat ik het aantal (bijna) bossfights iets te ver vond gaan in deel 2. Een deel 3 zou geweldig zijn. Liefst multiplatform maar als het switch exclusief is, dan is het een reden deze versneld te halen voor mij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren