1. Deze week mogelijk meer over Project Sorpio-specs en games

Deze week mogelijk meer over Project Sorpio-specs en games

Windows Central heeft uit anonieme bronnen vernomen dat een grote gamewebsite deze week de specificaties van Microsofts Project Scorpio zal onthullen. Ook zouden bronnen hebben gezegd dat onder andere Red Dead Redemption 2 en Forza 7 de 4K-capaciteiten zullen tonen.

Windows Central zegt de specificaties van de console al te hebben gehoord, die mogelijk deze week worden onthuld. Specifiek donderdag wordt genoemd, maar dat is volgens hen niet helemaal duidelijk. Volgens de geruchten zou het ESRAM-geheugen van de Xbox One worden ingewisseld voor 12GB GDDR5-geheugen. Ontwikkelaars zouden moeten ontwikkelen voor beide typen geheugen, aangezien games op beide apparaten moeten verschijnen.

Ook zou Project Scorpio een opvallend "compact" design hebben. Iets wat een tijd geleden opdook als gerucht over het ontbreken van een externe voeding.
Microsoft zou onder andere Forza 7 aankondigen om de native 4K-capaciteiten van de console te tonen. De lijst zou volgens Windows Central afkomstig zijn van reclamemateriaal en verschillende games noemen die de zes teraflops gebruiken.

In de lijst staan Crackdown 3, State of Decay 2, Call of Duty, Fifa, Madden, Battlefront 2, en Red Dead Redemption 2. Project Scorpio zou vanaf de lancering daarnaast een bibliotheek hebben met games die nu op 900p of 1080p draaien, en kunnen upscalen naar 4K.

Of de specificaties of enkele games voor Project Scorpio ook daadwerkelijk deze week onthuld gaan worden, is nog maar de vraag. Het zou passen bij de uitspraak van Phil Spencer dat de E3-presentatie meer tijd aan games zal moeten besteden. Daarnaast bevestigde bekend lekker Shinobi 602 op Twitter het gerucht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Waarom wekt het geen vertrouwen als er in de tweet over "scorpioN" wordt gesproken?

  • En als er iets op 1 april getweet wordt ;)

  • Ben benieuwd of ze wat zullen tonen deze week. Stiekem ga ik er nu al van uit..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren