1. Maandelijks HTC Vive-abonnement geeft toegang tot vijf apps

Maandelijks HTC Vive-abonnement geeft toegang tot vijf apps

Vanaf aanstaande woensdag kunnen eigenaren van de vr-bril HTC Vive maandelijks vijf apps uitproberen via een abonnement.

Dat maakte het bedrijf gisteren bekend, ter ere van het eenjarig bestaan van de Vive. Het abonnement kost 7,99 euro per maand en heet Viveport Subscription. Viveport is de naam van de appwinkel voor de HTC Vive.

Het abonnement geeft maandelijks onbeperkte toegang tot vijf titels. Per maand kunnen gebruikers hun selectie aanpassen. Het is niet zo dat zij er iedere maand vijf extra apps of games bijkrijgen, te allen tijde kunnen er maar vijf applicaties geselecteerd worden.

Vanaf de introductie van het abonnementsmodel zijn er ruim vijftig apps beschikbaar om uit te kiezen, waaronder Everest VR, Fantastic Contraption en Mars Odyssey. Alle eigenaars van de HTC Vive maken aanspraak op één gratis maand lidmaatschap.

Gisteren werd ook bekendgemaakt dat Batman: Arkham VR, een virtualrealityspel met Batman in de hoofdrol, vanaf 25 april beschikbaar is voor zowel de HTC Vive als de Oculus Rift. Voorheen was het spel exclusief voor PlayStation VR.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Eindelijk een abonnementsdienst die geen belachelijke prijzen hanteert.

 • Word ook een beetje lastig om een dure abo op te zetten als meer dan de helft van de games verheerlijkte tech demos zijn. Een goed initiatief van htc dat wel.

 • Dit is een enorm goede actie! Ik heb zelf een paar weken een Vive gehad (goedkoop gekocht, met winst doorverkocht) en ik merkte toen dat een paar tientjes voor een veredelde techdemo toch wel een beetje duur is. Dat weerhield me echt van de aanschaf en ook van het proberen. Ik heb hierdoor slechts enkele games gespeeld.  Ik denk dat een abonnement voor een paar euro per maand dit heel goed oplost. Je kan zo ook elke maand weer wat nieuws ervaren en hierdoor kom je er ook sneller achter wat werkt en niet werkt. Ik denk daarnaast dat echt toffe games uiteindelijk ook gekocht gaan worden.  Nu nog een prijsverlaging en er komt zeker weer een Vive in huis :)

 • Ondanks dat het max 5 games zijn, gaat dit wel goed uitpakken.

 • @rw1 even beetje offtopic:  Niet dat ik heel snel een Vive zou kopen, iig niet binnen een paar jaar (daarna zouden me specs ook al weer zijn upgedrade)
  maar vroeg me af of mij rig het zou kunnen draaien weet jij dat misschien  -GTX1070
  -I7-6700k
  -16G RAM

 • Dat moet wel lukken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren