1. Speel drie missies van Dishonored 2 gratis

Speel drie missies van Dishonored 2 gratis

Vanaf aanstaande donderdag komt er een gratis demo van Dishonored 2 beschikbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Via de demo kunnen de eerste drie missies in de game gespeeld worden. De demo is te downloaden via Steam, de PSN Store en Xbox Marketplace. Natuurlijk hebben spelers na de drie missies de mogelijkheid om de game te kopen en verder te spelen waar men gebleven is.

In de recensie op InsideGamer ontving Dishonored 2 een 8,5: " Dishonored 2 willigt alle verwachtingen van een vervolg moeiteloos in. Het spreekt de minpunten van het origineel aan door meer gameplay-opties te geven, de wereld is zowel grootser als diverser en ook de herspeelbaarheid komt eindelijk tot zijn recht dankzij twee protagonisten met uiteenlopende krachten. Hoewel het verhaal en het bijbehorende acteerwerk ondermaats is, trekt de exceptionele vormgeving en architectuur van de wereld dit moeiteloos in balans."

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Waanzinnige game!!

  • ga ik wel even proberen. altijd al willen spelen, maar vraag me af of ik het tof vind… goede actie!

  • Raar dat ik hier niks lees over de onspeelbare optimalisatie van deze game op de PC.    denk ook niet dat iemand dit stuk verdriet(op pc) zou willen kopen als je de tutorial voorbij bent(hier beginnen namelijk de problemen)    Had liever dat Arkane even de game zou polishen ipv demo's uit te brengen maja ik koop gewoon niks meer van hun.

  • Op pc gespeeld draait prima hier strak 60 fps op ultra maar ja heb dan ook een beest van een pc

  • Specs?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren