1. Releasedata en inhoud Destiny 2-uitbreidingen lekken uit

Releasedata en inhoud Destiny 2-uitbreidingen lekken uit

Op Reddit claimt een medewerker van winkelketen Gamestop een interne memo te hebben gekregen van Bungie. Hierin staat dat de uitbreidingen van de game in de winter van 2017 en de lente van 2018 moeten uitkomen.

De interne memo voor winkelketens zegt over de expansion pass: "De Destiny 2 expansion pass bevat reserveringen voor zowel uitbreiding 1 als uitbreiding 2, die uitkomen in de winter van 2017 en de lente van 2018. De uitbreidingen bieden gloednieuwe verhaalmissies, coöperatieve activiteiten, competitieve multiplayer en een schat aan nieuwe wapens, armor, en uitrusting."

Vorige week onthulde Bungie de game en de collector's edition inclusief expansion pass. Uit de afbeelding hiervan is op te maken dat de uitbreidingen vermoedelijk gaan draaien om de personages Osiris en Rasputin.

Destiny 2 verschijnt op 8 september 2017 voor de Playstation 4, Xbox One en pc. De cosmetische eigenschappen van personages, zoals geslacht, haarkleur en class zullen overgedragen worden naar de game. Andere aspecten, zoals krachten, valuta en items zullen niet worden overgedragen vanaf het eerste deel.Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Leuk om te lezen, jammer dat mensen het niet gewoon voor zichzelf kunnen houden.

  • Goh 5 maanden voor de release… Beetje sneu en in de zomer van 2018 een 45 euro expansion bom ? Destiny 1 is een leuke game , maar hier trap ik niet meer in.

  • Ik trap er ook niet meer in.
    Destiny 1 was een en al geldklopperij.

  • Ook al is 't behoorlijke geldklopperij. Ik heb zo veel plezier gehad met Destiny dat ik deze ook op release binnen haal.

  • Jeej, dan kunnen we samen raiden!

  • Ik heb Destiny zo abnormaal veel gespeeld dat ik een degou heb gekregen van de game en zijn developer. Mij verdoeme een paar jaar aan een stuk zoals een hamster steeds hetzelfde trucje laten uitvoeren en dan voor wat? Uhu! Voor niets zo te zien. No more grinding, ik heb het gehad.

  • Wat verwacht je dan? Dat jij je OP gear van D1 kan mee nemen naar D2?

  • PCEEEEEEEEEEEEE

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren