1. Originele stemmen en gratis dlc Persona 5 nu te downloaden

Originele stemmen en gratis dlc Persona 5 nu te downloaden

Atlus heeft de originele Japanse stemmen voor Persona 5 in de PlayStation Store uitgebracht. De download betreft 2,9GB en staat los van de gratis day one-dlc, die extra items en een hogere moeilijkheidsgraad toevoegt.

"Een speciaal cadeau als dank voor het spelen van Persona 5! Download de Japanse audio track om te spelen met de originele Japanse stemmen. Eenmaal geïnstalleerd, kan de audio voor een nieuwe game ingesteld worden vanaf het titelmenu. Om de audio voor een game die bezig is aan te passen, verander je de taaloptie in het Load Data-menu."

Vandaag lanceert Persona 5 met gratis dlc. Spelers die de game kopen krijgen een healing item set, skill card set en de Merciless-moeilijkheidsgraad. In tegenstelling tot veel games wordt er geen day one-patch uitgebracht.

Op InsideGamer krijgt de game een 9. Redacteur Bastiaan Vroegop noemt het "de meest persoonlijke, intieme en gelikte Persona tot nu toe".

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Blijft deze altijd in de store staan en is die gratis (de Japanse stemmen)? Ik heb de game nog niet, maar als ik hem koop, wil ik wel graag de Japanse stemmen horen.

  • Zit de game sinds vrijdag te spelen. imho heb ik geen nood aan de japanese dub. de engelse dub is eigenlijk redelijk fucking goed.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren