1. Stefanie Joosten 'kan niets zeggen' over rol in Death Stranding

Stefanie Joosten 'kan niets zeggen' over rol in Death Stranding

Actrice Stefanie Joosten was recentelijk op Dutch Comic Con om haar aankomende film Rekindle te promoten. Toen haar op de beurs werd gevraagd of ze vanwege haar eerdere samenwerking met Hideo Kojima een rol speelt in Death Stranding, antwoordde ze met: "Ik kan er helaas niets over zeggen".

Joosten speelde het personage Quiet in Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. In maart vorig jaar bezocht ze Guerrilla Games in Amsterdam, die een samenwerking is aangegaan met Kojima Games. Een andere aanwijzing die genoemd wordt, is het feit dat Hideo Kojima in de laatste aflevering van zijn videoreeks HideoTube een pet droeg met Stefanie Joosten erop.

Death Stranding is in de beginfase van de ontwikkeling voor de PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik snap de hype niet over die game.. MGS5 was kwa gameplay geweldig maar holy shit wat een vage en zweverige story.. overdreven japanse manga troep.. MEGA pass voor mij met die shit, zal deze ook wel weer worden met veelste vagen tering zooi er door

 • Het verhaal vond ik nog niet eens zo heel dol in MGS5. Ik heb in die serie vreemdere dingen gezien hoor ;)  Ik vind toch zijn manier van verhaal vertellen erg tof, dus ben zeker benieuwd.

 • Ik ben ook zeer benieuwd alleen dit is een game waar je eigenlijk nog niks over kunt zeggen. Het type gameplay is voor zover ik weet zelfs niet bekend. Dus alleen het feit dat Kojima er aan werkt en dat het een AAA budget krijgt geeft iig hoop.

 • @ Zorewin, Daarom moet je alle andere delen gespeeld hebben dan snap je het wel ;) (Begin maar bij MGS3)

 • Ik snapte ook niet veel van het verhaal van MGS5 maar dat maakte me eigenlijk geen ruk uit. De gameplay was ZO geweldig dat ik het verhaal niet eens als minpunt zag. Vind het nog steeds een knaller van een game en ik kijk dus echt wel uit naar Death Stranding.

 • Het is ook handig om de andere games spelen (Of je te verdiepen in de lore van de wereld). En dat het lekker overdreven japans is doet niet af van de kwaliteit en de diepte van het verhaal en de wereld. Dat het niet voor iedereen is kan ik begrijpen. Gelukkig is het wel voor mij, en kijk ook heel erg uit naar Death Stranding.

 • jij zal nooit een betere game kunnen maken de ps1 game laat staan de rest en er is verder nog niks bekend over de game play en jij hebt je oordeel al klaar zegt gelijk maar weer hoe slim je bent

 • Kojima-san <3

 • Dit zegt al genoeg opzich, ze zal een rol hebben in de game. Alleen wat die rol gaat inhouden is de andere vraag.

 • Stefanie Joosten is gewoon een lekker wijf waar ze in zit maakt niet uit :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren