1. Meer dan een miljoen exemplaren van Nier: Automata verkocht

Meer dan een miljoen exemplaren van Nier: Automata verkocht

Square Enix laat weten dat er inmiddels al meer dan een miljoen exemplaren van de actie-rpg Nier: Automata zijn verkocht.

Het gaat volgens het bedrijf om een combinatie van fysieke en digitale verkoop voor PlayStation 4 en pc.

Hoewel er geen vergelijkbare verkoopcijfers bekend zijn van de originele Nier lijkt het vervolg het beter te doen. Het eerste deel werd in Japan zo'n 134.000 keer verkocht in zeven maanden tijd, terwijl Automata alleen al in de lanceringsweek in Japan op de PlayStation 4 198.542 keer verkocht.

Het vervolg is ontwikkeld door PlatinumGames, bekend van onder andere Bayonetta en The Wonderful 101. De game kreeg op InsideGamer een 10.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Aah die game waarin je een halfnaakte vrouwelijke robot speelt (zonder goede reden overigens) frame rate kakte echter wel soms in.

 • Android :P  zelf geen last gehad qua frames (ps4)

 • Ooo nee een half naakte vrouw ! Wat vreselijk en mensen gaan er dood aan.  Rot is op met dat gezeik jong. Je hebt duidelijk de game niet gespeeld en je komt alleen maar je (belangrijke) geze… mening melden. Wist je dat er ook helft naakte mannen zijn. Tuurlijk niet , je hobby is zeiken en niet gamen.

 • Niet dat ik er zozeer wat tegen heb, maar van mij hoeven vrouwen echt niet zozeer schaars gekleed of bijzonder seksueel aantrekkelijk ontworpen te worden. Ik heb dan ook weinig respect voor personages als Bayonetta, de vroegere Lara Croft en bijvoorbeeld dat meisje van Lollipop Chainsaw. Heb liever personages als Jade van Beyond Good and Evil, de moderne Lara Croft of Jill uit RE, die kennen een ontwerp die wat meer binnen de normale proporties blijft. Ik weet niet, heb daar gewoon meer mee.

 • Buiten het feit dat dit puur sarcasme was richting de IG redactie de me gister voor homofobe lul uitmaakte maakt het me over het algemeen niet veel uit hoe een karakter mannelijk of vrouwelijk erbij loopt in een game. Mocht ik er toch aanstoot aan nemen speel/koop ik de game niet en ga er niet over lopen klagen.

 • Ik heb alleen de demo gespeelt en was niet heel erg enthousiast.maar ik hoor veel goeds over de game,mischien toch maar eens proberen

 • Top game !!!

 • Sorry, maar volgens mij klopt het bericht niet.
  De game is digitaal verkocht en verscheept meer dan een miljoen keer (bij elkaar).
  Maar verscheept en verkocht is niet hetzelfde.
  Verscheept is dat de game nu in de winkels ligt, waar ze nog verkocht moeten worden. ;-)  http://www.dualshockers.com/2017/04/0…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren