1. Nieuwe rpg Warner Bros. bevat 'Britse cultuur'

Nieuwe rpg Warner Bros. bevat 'Britse cultuur'

Warner Bros. Interactive Entertainment zoekt medewerkers voor een nieuwe rpg van ontwikkelaar Avalanche Software. De vereisten betreffen onder andere voldoende kennis van Britse cultuur en grammaticale weergaven.

De omschrijving van de vacature luidt: "Warner Bros. Inc. zoekt een senior writer voor de Avalanche Story-afdeling. We zoeken een getalenteerde verhaalverteller met verstand van Britse cultuur en grammaticale weergaven. Sollicitanten moeten creatieve, gemotiveerde probleemoplossers zijn, die het leuk vinden om samen te werken met andere schrijvers en ontwerpers om een meeslepend gameverhaal te creëren."

Avalanche Software maakte eerder licentiegames, zoals Disney Infinity, Cars en Toy Story 3. Ook het portfolio van Warner Bros. Games past bij de de opmerking dat schrijvers feedback zullen krijgen van "vertegenwoordigers van de franchise".

Speculaties op het internet noemen een Harry Potter- of Fantastic Beasts-rpg als mogelijke kandidaat. Tot slot heeft Avalanche Software nog een vacature openstaan voor een "AAA game" die gebruik maakt van de Unreal Engine 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ondanks dat de studio games heeft gemaakt die mij totaal niet boeien, ben ik toch benieuwd wat dit gaat worden. Een RPG binnen het Harry Potter universum zou erg vet zijn.

  • Omg, laat het speculeren maar beginnen. Een HP RPG zou het een flinke breuk met mijn sociale leven kunnen opleveren.

  • Al die hun games zitten vol vervelende bugs. Mad Max bijvoorbeeld.
    Maar als er een Harry Potter game komt, sta ik vooraan in de rij op dag één :D

  • Ah chill, lekker ei met bacon en sausage on the side eten voor extra XP.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren