1. Ninjazombies en Rust-remake in Continuum-dlc Infinite Warfare

Ninjazombies en Rust-remake in Continuum-dlc Infinite Warfare

Activision en Infinity Ward hebben de tweede dlc voor Call of Duty: Infinite Warfare aangekondigd, genaamd Continuum. Een van de vier nieuwe maps is een remake van het populaire Rust uit Call of Duty: Modern Warfare 2.

De vier maps, Turista, Scrap, Exess en Archive bevinden zich op verschillende planeten. Turista is een groot resort te midden van de resten van een oud wezen, terwijl Scrap zich afspeelt op een verlaten vuilnisbelt op de maan. Verder is Archive een kunstgalerij en is Exess een remake van de zeer compacte map Rust uit Modern Warfare 2.

Ook krijgt de game een uitbreiding voor de zombiemodus, genaamd Shaolin Shuffle. In de onderstaande trailer wordt duidelijk dat het draait om personages die kungfu gebruiken om een kwaadaardige filmregisseur op te sporen in de straten van New York. Stemacteurs uit de game zijn afkomstig van onder andere Saturday Night Live, Gotham, Suicide Squad en Neighbors.

Op 18 april verschijnt de uitbreiding voor de PlayStation 4. De releasedata voor de Xbox One en pc volgen vermoedelijk een maand later.


Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Snel door naar de volgende CoD!

  • En dan weer lekker op Normandië knallen????

  • Die remake van Rust gaat echt niet werken met al die jetpacks.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren