Persona 5 krijgt strenge richtlijnen voor streamen en video's

Nieuws | -

Atlus heeft richtlijnen voor het streamen van Persona 5 opgesteld. Eerder werd al bekend dat het niet mogelijk is om beelden direct vanaf de PlayStation 4 te delen, maar ook nu wil Atlus het streamen via een capture card beperken.

Op hun website meldt de ontwikkelaar: "Oké, laten we het even hebben over Persona 5, streamen en video's. Simpel gezegd: we willen niet dat de ervaring voor iemand die de game nog niet heeft gespeeld verpest wordt. Onze fans hebben jaren gewacht tot de game uitkwam en we willen er zeker van zijn dat iedereen het als een volledig nieuw avontuur beleeft. Lees alsjeblieft onze richtlijnen hieronder."

In de richtlijnen wordt duidelijk dat de ontwikkelaar spoilers, zoals het einde van kerkers, wil vermijden. Er mag niet gestreamd worden na 7 juli van de in-game kalendar en video's moeten beperkt worden tot negentig minuten. De video's mogen niet focussen om cutscenes, maar gameplay moet prominent aanwezig zijn. De volledige richtlijnen zijn hier te vinden. Streamers die zich niet aan de richtlijnen houden kunnen een copyrightclaim, waarschuwing of schorsing van hun kanaal verwachten.

Ook is de launch trailer van Persona 5 uitgebracht. De game verscheen gisteren voor de Playstation 4 en PlayStation 3 en kreeg van InsideGamer.nl een 9.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.