Imax en Warner Bros. gaan 'premium' vr-content lanceren van Justice League-film

Nieuws | -

Imax en Warner Bros. hebben een samenwerking aangekondigd om van drie toekomstige superheldenfilms 'Premium' vr-content aan te gaan te bieden.

Deze vr-content zal via bioscopen en vr-centra verspreid worden. De samenwerking tussen beide partijen omvat drie toekomstige superheldenfilms van Warner Bros. die in virtual reality te zien zullen zijn, waaronder de aankomende Justice League-film, alsook de nieuwe Aquaman-film en een nog onbenoemde franchise.

Imax heeft eerder dit jaar verschillende vr-centra geopend, waarmee het bedrijf games en filmische ervaringen in het nieuwe medium wil aanbieden. Hiervoor zijn samenwerkingen aangegaan met ontwikkelaars en nu dus ook met Warner Bros.

In een verklaring zei Richard L. Gelfond, CEO van Imax het volgende: "Gezien het feit dat zowel Imax en Warner Bros. in het verleden grote Hollywood-films naar Imax-bioscopen hebben gelanceerd is het een logische stap voor ons om vr naar het grote scherm te brengen."

Er zijn nog geen details bekendgemaakt over hoe deze vr-ervaringen vorm zullen krijgen. Of we ook in Nederland toegang krijgen tot vr-content is nog niet duidelijk.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.