1. Imax en Warner Bros. gaan 'premium' vr-content lanceren van Justice League-film

Imax en Warner Bros. gaan 'premium' vr-content lanceren van Justice League-film

Imax en Warner Bros. hebben een samenwerking aangekondigd om van drie toekomstige superheldenfilms 'Premium' vr-content aan te gaan te bieden.

Deze vr-content zal via bioscopen en vr-centra verspreid worden. De samenwerking tussen beide partijen omvat drie toekomstige superheldenfilms van Warner Bros. die in virtual reality te zien zullen zijn, waaronder de aankomende Justice League-film, alsook de nieuwe Aquaman-film en een nog onbenoemde franchise.

Imax heeft eerder dit jaar verschillende vr-centra geopend, waarmee het bedrijf games en filmische ervaringen in het nieuwe medium wil aanbieden. Hiervoor zijn samenwerkingen aangegaan met ontwikkelaars en nu dus ook met Warner Bros.

In een verklaring zei Richard L. Gelfond, CEO van Imax het volgende: "Gezien het feit dat zowel Imax en Warner Bros. in het verleden grote Hollywood-films naar Imax-bioscopen hebben gelanceerd is het een logische stap voor ons om vr naar het grote scherm te brengen."

Er zijn nog geen details bekendgemaakt over hoe deze vr-ervaringen vorm zullen krijgen. Of we ook in Nederland toegang krijgen tot vr-content is nog niet duidelijk.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren