1. Actie-rpg Marvel Heroes Omega deze lente naar PS4 en Xbox One

Actie-rpg Marvel Heroes Omega deze lente naar PS4 en Xbox One

Marvel Heroes Omega is voor PlayStation 4 en Xbox One aangekondigd. De actie-rpg moet deze lente verschijnen.

De game wordt ontwikkeld door Gazillion Entertainment, tevens de ontwikkelaar van het in 2013 op pc verschenen Marvel Heroes. De spin-off voor PlayStation 4 haalt inspiratie uit actie-rpgs en mmos.

Hoofdpersonages zijn onder andere de X-Men, Spider-Man, de Avengers en de Guardians of the Galaxy. Slechteriken Loki en Doctor Doom maken ook hun opwachting. Binnenkort moet een gesloten bèta op PS4 starten. De ontwikkelaar moet nog bekendmaken hoe geïnteresseerden zich kunnen aanmelden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ik hoop dat de development voor de PC nog hetzelfde blijft we zullen zien anders kans dat ie snel doodbloed

 • Mensen van IG. Het begint erg bizar te worden dat ik steeds lees dat games exclusief lijken te zijn die multiplatform zijn…. Dit is echt niet de eerste of de tweede keer. google zoiets desnoods ff.
  Komt OOK gewoon voor Xbox.

 • Xbox One wat is dat? Oh wacht is dat niet dat ding die geflopt is en waar ze maar geen nieuwe exclusives meer voor maken?

 • @ronburg
  Wat een kinderachtige reactie…

 • Don't feed the troll Paijala!

 • Klopt @Ron, helemaal gelijk. Anders waarom verplaats je alles naar de pc. Nog even en hij gaat onder de 360 verkopen:)  trol trol trol, ik mis stix, maar een ps4 stix is ook wel leuk:)

 • Het is ook awesome om als blinde fanboy te reageren. Ik hoop dat Ron er enorme voldoening uit haalt.
  Ik vermaak me momenteel ook beter op de Ps4 dan op de One. Maar ondanks de teleurstellende stroom exclusives en de Hold-kaart die MS nu speelt koester ik mijn One. Vooral vanwege bekende franchises die ik nu eenmaal ontzettend vet vind.  Los daarvan, het gaat mij om de naar mijn zin wat TE vaak voorkomende tunnelvisie richting sony's paradepaardje. Dat ik die console ook hoog heb zitten betekent niet dat de rest er niet toe doet.  edit: het is iig gefixt! :)

 • Ok ok sorry maar het blijft gewoon mooi om te zien hoeveel mensen er elke keer weer happen:P Al vind ik wel dat Microsoft echt weer iets moet laten zien want er komt nu gewoon niks interessants meer uit voor de X1.

 • Het is idd te stil ja. Ik heb daarom maar hoop dat we snel meer horen. Als het goed is brengt digital foundry rond 15.00 wat nieuws over scorpio. Maar goed er zijn gewoon nieuwe games en IP's nodig naast de al bestaande franchises. Hopelijk gaat het volume exclusives dan q3-4 weer wat omhoog.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren