1. EA maakt meer details EA Play 2017 bekend

EA maakt meer details EA Play 2017 bekend

EA heeft bekendgemaakt dat haar persconferentie op EA Play op 10 juni om 12 uur 's nachts Nederlandse tijd te volgen zal zijn via een livestream op EA.com.

Volgens EA ligt de focus van de livestream veel meer op gamers en de grootste EA-games van het jaar. Speciaal voor EA Play heeft EA verschillende activiteiten gepland staan. Zo zal de livestream beter afgestemd zijn op kijkers over heel de wereld en er zal een live publiek aanwezig zijn.

Ook zullen honderden community creators deelnemen aan de EA Game Changers Creators Cave. Dit stelt community creators in staat om beeldmateriaal van games op te nemen, dit te bewerken om te delen, vanaf de beursvloer te streamen en direct te communiceren met ontwikkelaars van EA.

Bovendien zal er op het evenement ook een Player Fanfest gehouden worden, wat inhoudt dat er meer dan 140 gaming stations, demos, livemuziek en meer aanwezig zal zijn.

Aanwezigen krijgen ook de mogelijkheid om de pas aangekondigde Star Wars Battlefront 2 en de nieuwe Need for Speed te spelen. EA Play vindt dit jaar van 10 tot 12 juni plaats in het Hollywood Palladium-theater. De kaartverkoop begint op 20 april.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Zouden ze Fifa 18 aankondigen? Daar wacht ik al zo lang op!

  • Een moderator die aan het trollen is?

  • hoop idd wel dat de doorgaan met de FIFA reeks. hier halen ze veel geld mee binnen

  • @Gaaiz
    Een moderator die bij de Xbox defence force zit ?

  • Stel je niet zo aan Shadow. Ik ben zo neutraal mogelijk, maar mag uiteraard wel een voorkeur hebben.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren