1. Nioh-director bespreekt vervolg op Nioh en aankomende dlc

Nioh-director bespreekt vervolg op Nioh en aankomende dlc

In een interview met Famitsu liet Nioh-director, Fumihiko Yasuda weten interesse te hebben in een vervolg op Nioh.

In het interview liet hij onder andere weten dat hij zich bewust is van het feit dat vrouwelijke personages populair zijn in Nioh. Yasuda zegt de mogelijkheid om transform-skins toe te voegen aan de game te overwegen.

Ook besprak Yasuda de aankomende Nioh-dlc "The Dragon of the North" die later in april gelanceerd wordt. De uitbreiding vindt plaats na het einde van de game en neemt spelers mee naar een nieuw gebied in het noorden van Japan en bevat nieuwe personages, waaronder de legendarische krijgsheer Date Masamune.

In het interview werd ook gevraagd naar een mogelijk vervolg op Nioh, waarop Yasuda antwoordde dat Nioh hoge verkoopcijfers heeft behaald in zowel Japan als in het Westen en dat er veel vraag is naar een vervolg. Ook dit leek Yasida te overwegen.

Nioh is exclusief verkrijgbaar voor PlayStation 4. Lees hier onze review van Nioh.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Mijn persoonlijke GOTY. Het duurde even voordat ik erin kwam (en alle Souls games mechanics achter me kon laten), maar vanaf dat moment kon ik de game gewoon niet wegleggen. Ik hoop zeker dat er een deel 2 gaat komen.

  • Het zou een gemiste kans zijn als ze dit niet doen de game verkoopt goed wat alles behalve een zekerheid is voor hack and slash rpg's. Een vervolg zou potentieel net zo goed kunnen verkopen als een Dark Souls titel.

  • Ben echt benieuwd na deze game,als ik me backlog heb bijgewerkt ga ik em zeker checken

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren