1. Nieuwe patch For Honor brengt zeer grote aanpassingen

Nieuwe patch For Honor brengt zeer grote aanpassingen

Na kritiek van de community heeft Ubisoft in de laatste patch van For Honor grote veranderingen doorgevoerd. Vrijwel elke champion, modus en factie hebben zowel buffs als nerfs gekregen.

Vooral de hero Kensei wordt effectiever gemaakt met de patch en de Peacekeeper, die door de community als te sterk werd ervaren, krijgt verschillende nerfs. De Revenge-meter, die spelers opbouwen om terug te komen in een gevecht, wordt ook minder sterk. De patch voegt daarnaast nieuwe emotes toe aan de game.

De update is momenteel uit voor de pc, maar zal zo snel mogelijk naar de Xbox One en Playstation 4 komen. Op de pc zijn verder nog specifieke veranderingen doorgevoerd, zoals de mogelijkheid om naar fullscreen te schakelen op nieuwere mobiele videokaarten.

Lees hier de volledige patch notes van de update.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Goed om te lezen dat ze wel naar se community luisteren. Ik hoop voor de for honor spelers dat deze patch de game weer goed speelbaar maakt.

  • Apart dat ze de Lawbringer nerfen.
    Ik had het gevoel dat deze classe nauwelijks gespeeld werd, omdat hij zo traag is en verder had ik niet het idee dat hij te sterk was.    De peachekeeper was juist zo OP als het maar zijn kan.

  • Oeps, die heb ik inderdaad verward met de Peacekeeper!

  • Ik speel de game nog aardig veel en mooi dat t dev team nu grote stappen lijkt te maken in balance en bug fixing, want dat is hard nodig.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren