1. Illegale versie Mass Effect: Andromeda heeft geen toegang tot patch

Illegale versie Mass Effect: Andromeda heeft geen toegang tot patch

Er is geen manier voor Mass Effect: Andromeda-spelers die de game illegaal hebben gedownload om de verbeteringen van de recent verschenen patch te verkrijgen.

Andromeda kreeg kritiek op moment van release, onder andere vanwege de gebrekkige animaties en aanwezige bugs. Een update die afgelopen donderdag uitkwam verhielp al veel van deze elementen.

Andromeda werd verscheept met een oude versie van DRM-technologie Denuvo, waardoor mensen in het illegale circuit de game snel online konden aanbieden. De 1.05 patch bevat echter ook een nieuwe versie van Denuvo, waardoor deze nieuwe versie van de game niet illegaal gedownload kan worden. Dat betekent dat spelers die een zo goed mogelijke versie van Mass Effect: Andromeda willen spelen, de game gewoon moeten kopen.

Hieronder is een eerder verschenen video te zien waaruit blijkt dat ook de ooganimaties zijn verbeterd met de patch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Lol, zullen er ook wel een paar bij zitten die gaan klagen omdat hun game niet geupdate wil worden.  Overigens zijn de (gezicht) animaties wel verbeterd sinds de patch, maar ik vind het nog steeds last-gen animatie. Komt niet in de buurt van bijvoorbeeld Uncharted 4.
  De graphics zijn daarentegen wél heel erg mooi en de gameplay is niet zo heel anders dan de oude delen, maar if it ain't broke don't fix it past hier wel ;)

 • Mass Effect met Uncharted 4 vergelijken is hetzelfde als appels met peren vergelijken.
  Uncharted heeft afgesloten gebieden waar de missie zich in afspeelt met veel scripted events waar Mass Effect groten deels een open wereld game is ( niet 100 % zoals GTA maar ik neem aan dat je mijn punt begrijpt ).
  Met dit soort games kunnen ze dan ook veel meer kracht toewijzen aan bijvoorbeeld animaties ect, kijk bijvoorbeeld naar een game als Heavy Rain.

 • Ik doelde dan ook op de gezichtsanimaties, ik heb met geen woord gerept over gameplay vergelijkingen… ;)

 • Die patch is wel weer te hacken van iemand die hem legaal heeft zo gaat dat in het criminele wereldje.

 • De basis game kapot releasen zodat piraten meer moeite hebben met de patches, daar ben je lekker mee als koper. Er zullen vast wel weer gepiraatte versies na iedere update komen en zo gaat het kat en muis spel verder.

 • Die game is niet eens waard om gratis te spelen. Kom op zeg. Zonde van hun tijd.

 • Haters gonna hate. Ik speel liever deze game dan Horizon Zero Dawn :)

 • Mee eens :) zit nu op totaal 105 uur en in mijn tweede playtrough, bijna level 90.

 • Urine en feces zijn vies.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren