1. Uitbreiding Nioh komt op 2 mei uit in Japan

Uitbreiding Nioh komt op 2 mei uit in Japan

Nioh-uitbreiding Dragon of the North (The Dragon of Tohoku in Japan) komt op 2 mei uit in Japan en vermoedelijk op of rond dezelfde dag in het westen.

Koei Tecmo heeft wat details gegeven over de downloadbare content. Dragon of the North zou eerst in april verschijnen, maar blijkbaar is er iets meer tijd nodig voor de uitbreiding.

De dlc kost 1.300 yen in Japan, wat omgerekend zo'n 11 euro is, al is er nog geen Europese prijs aangekondigd. De uitbreiding heeft nieuwe levels, scenario's, wapens, personages en guardian spirits.

De uitbreiding vindt plaats na het einde van de game en neemt spelers mee naar een nieuw gebied in het noorden van Japan.

Op dezelfde dag moet ook een gratis update uitkomen waarin een online PvP-modus zit, alsmede nog meer nieuwe features die nog niet zijn onthuld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren