1. Tweede trailer Pokémon-film toont nieuwere generaties

Tweede trailer Pokémon-film toont nieuwere generaties

De Japanse site voor de Pokémon: I Choose You-film heeft een nieuwe trailer geplaatst. Opvallend is dat de film tegen verwachtingen in geen remake is van het eerste seizoen, maar ook de nieuwere generaties Pokémon bevat.

De trailer bevat onder andere Marshadow, de nieuwe Mythical Pokémon uit Sun & Moon. In een trailer op het Twitter-kanaal van de serie is aangekondigd dat deze Pokémon binnenkort te krijgen zal zijn in de games.

Verder valt sommige fans op dat Pokémon uit de vierdegeneratie een prominente rol hebben in de trailer, wat aan zou sluiten bij de hints in de games naar eventuele Diamond & Pearl-remakes. Eerder verscheen een vacature van ontwikkelaar Game Freak voor wellicht een Pokémon-game op de Switch en dook Pokémon Stars op, een derde versie van Sun & Moon.

Vanaf 15 juli draait de film in Japan. Het is nog niet bekend wanneer hij naar het Westen komt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • "Verder valt sommige fans op dat Pokémon uit de vierdegeneratie een prominente rol hebben in de trailer, wat aan zou sluiten bij de hints in de games naar eventuele Diamond & Pearl-remakes."    Ehm, alleen Piplup zit in die trailer van de 4e generatie; en op de betreffende link wordt niks over specifiek die generatie gerept voor zover ik er doorheen gelezen ben. Waar komt dat vandaan? :0

  • In de reacties daaronder wordt nog een aantal dingen aangehaald, zoals Lucario die in de vorige trailer zat. Het is wellicht iets te vergezocht, maar er waren wel al duidelijke hints naar eventuele remakes.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren