1. Details Mario Kart 8 Deluxe onthullen resolutie en meer

Details Mario Kart 8 Deluxe onthullen resolutie en meer

De Spaanse tak van Gamereactor heeft een artikel geplaatst over Mario Kart 8 Deluxe. De Switch-game krijgt nieuwe modi, draait op 1080p en 60fps, heeft kortere laadtijden en bevat een nieuwe roze boost tijdens het driften.

Er was wat verwarring over de resolutie en framerate van de game, maar op de tv draait Mario Kart 8 Deluxe volgens de website op 1080p en 60fps. In handheld-modus is dit 720p. Daarnaast zijn de laadtijden een paar seconden korter ten opzichte van het origineel.

Ook introduceert de herziende uitgave van de Wii U-game nieuwe gameplay-elementen en modi. Zo is er een derde, roze boost tijdens het driften en kan er niet gewisseld worden tussen twee items, zoals dat in Mario Kart Double Dash wel kon. Ook nieuw is de mogelijkheid om te kunnen remmen tijdens het driften.

Verder zijn alle personages vanaf het begin vrijgespeeld en kunnen spelers aan de slag met een nieuwe 200cc-Time Trial, wat voorheen enkel mogelijk was in de Grand Prix-modus.
In de Battle Mode kan nu een ranglijst worden bij gehouden en kunnen alle modi in teams worden gespeeld. Onder de video's is een screenshot te zien van alle maps in de Battle Mode.

Brian Artiles Govita van InsideGamer.nl heeft de Spaanse vertaling van NeoGAF bevestigd.

Dit artikel delen

Over de auteur