Voormalig Far Cry- en Assassin's Creed-director begint studio

Nieuws | -

Alex Hutchinson, de director van onder andere Far Cry 4 en Assassin's Creed 3, heeft Ubisoft verlaten. Zijn nieuwe studio heet Typhoon Studios, die hij samen met voormalig Warner Bros.- en EA-producer Reid Schneider gaat starten.

"Ik heb Ubisoft verlaten na zeven jaar. Ik ben extreem trots op wat we hebben bereikt met Far Cry en Assassin's, maar ook heel enthousiast om iets nieuws te bouwen. Ik, Reid Schneider en andere fantastische mensen hebben een gloednieuw bedrijf opgericht: Typhoon Studios."

Hutchinson zegt dat er in de nabije toekomst weinig aan te kondigen valt, omdat ze bezig zijn met werknemers zoeken, een koffiemachine kopen en Ikea-meubels plaatsen. Wel zegt hij dat ze hard aan het werk zijn om een "gloednieuwe wereld" te bedenken.

Hutchinson was director van Assassin's Creed 3 en Far Cry 4. Eerder vervulde hij deze rol bij EA voor games als Spore, The Sims 2 en Army of Two: The 40th Day.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.