1. Grote Minecraft-update voegt Minecraft Marketplace toe

Grote Minecraft-update voegt Minecraft Marketplace toe

Ontwikkelaar Mojang heeft aangekondigd dat Minecraft dit voorjaar een Minecraft Marketplace krijgt middels de Minecraft Marketplace.

De update zal uitgebracht worden voor Minecraft op smartphones en pc. In de Minecraft Marketplace kunnen spelers Minecraft Coins kopen, waarna zij deze kunnen spenderen aan nieuwe levels, personages, textures en meer items die gemaakt worden door onafhankelijke ontwikkelaars. Daarnaast zal Mojang de game nog steeds blijven updaten met gratis content.

De prijzen van items in de Marketplace starten vanaf 1,99 dollar en zullen "episch" zijn volgens Minecraft Realms Executive Producer John Thornton. De ontwikkelaars krijgen minimaal 50 procent van de opbrengst van de verkochte items.

Er zijn wel enkele voorwaarden waar onafhankelijke ontwikkelaars aan moeten voldoen. Mojang wil dat items in de Marketplace van hoge kwaliteit zijn en dus kunnen alleen ontwikkelaars in dienst van een bedrijf items verkopen in de Marketplace.

Het is nog niet bekend of de update uiteindelijk ook naar de consoleversies van Minecraft komt. De 1.1 Discovery Update wordt deze lente uitgebracht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Klopt de die eerste zin wel?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren