1. The Binding of Isaac voor Switch in tweede kwartaal naar Europa

The Binding of Isaac voor Switch in tweede kwartaal naar Europa

De Switch-versie van The Binding of Isaac: Afterbirth+ verschijnt ergens in het tweede kwartaal in Europa. De game komt zowel digitaal als fysiek uit.

De Switch-versie van de populaire indiegame is sinds de lancering van de Switch al zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar over een Europese release was tot voor kort nog niets bekend.

Een preciezere Europese releasedatum is nog niet bekendgemaakt, het is alleen duidelijk dat de game ergens in het tweede kwartaal moet komen en 39,99 euro moet gaan kosten. Uitgever Nicalis werkt samen met Headup Games om het spel fysiek in Europese winkels te krijgen.

De Amerikaanse fysieke editie bevatte niet alleen een game in een doosje, er zaten ook stickers in, alsmede een cover die omgedraaid kon worden en een boekje die als hommage van het boekje van de originele The Legend of Zelda diende. Het is niet bekend of dit ook allemaal in de Europese editie zit.

Mensen die niet willen wachten op de game, kunnen een Amerikaanse eShop-account aanmaken op Switch en via die regio de game downloaden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Vette game, maar al een keer gratis op PS+ gekregen. Weinig behoefte aan om er nu nog eens 40 euro voor neer te klappen.

 • €40? Ik heb hem op de Ps4 gekocht voor €20 (Inc afterbirth). Het leek me anders wel een fijne game voor onderweg op de Switch. Vraag me af waarom ze de hoofdprijs vragen op het nintendo platform?

 • Ik hoop dat dat tijdelijk is, omdat het kan, omdat er nog zo weinig te koop is. Hopelijk wanneer er meer te koop is op de Switch gaan de prijzen ook naar normaal.

 • "Mensen die niet willen wachten op de game, kunnen een Amerikaanse eShop-account aanmaken op Switch en via die regio de game downloaden."  Wat een onzin. Mensen die niet wilden wachten hebben de game al gespeeld op de PC, PS4, Xbox en zelfs of de fucking Vita. Ik ken niemand die alleen maar een Switch heeft. En deze game is supergoed, maar al erg breed verkrijgbaar. En de Switchprijs nodigt ook niet uit om voor die versie te kiezen. Zelfs voor MacOS en Linux is het verkrijgbaar!  Wat een nonsense. • Uuuh wat is daar nonsense aan?
  Wat is je punt eigenlijk?

 • Dat legt ie precies uit in z'n post, je koopt deze game voor 5 euro komend weekend tijdens de steam easter sale.

 • Lezen is ook moeilijk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren