1. PlayerUnknown's Battleground een miljoen keer verkocht

PlayerUnknown's Battleground een miljoen keer verkocht

PlayerUnknown's Battlegrounds is in de eerste zestien dagen sinds het verschijnen als early access op Steam een miljoen keer verkocht. De game staat hoog in de toplijsten van zowel Steam als Twitch.

Momenteel is Battlegrounds de derde best bekeken game op Twitch met ruim 40.000 kijkers. Ook was het twee weken lang de bestverkochte game op Steam, met ongeveer 60.000 actieve spelers.

Vier jaar geleden verscheen de Battle Royale-mod voor DayZ. Deze werd gemaakt door Brendan ‘PlayerUnknown’ Greene, wat onder uitgever Bluehole PlayerUnknown's Battlegrounds opleverde. De game is een online survival-shooter op een eiland met 99 andere spelers en bevindt zich momenteel in early access.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Battle Royale voor H1Z1 is een van de beste gamemodes die ik in jaren heb gespeeld. Iemand deze game al gespeeld? Is het beter dan de H1Z1 versie?

 • Gisteren begonnen met spelen. 1 potje gedaan, waar ik veel in m'n onderbroek heb rond gerend. Ik vind het concept heel erg tof. Het ene potje speelde prima, eiland is huge. Battle Royale voor DayZ heb ik nooit gespeeld, dus vergelijken kan ik niet.

 • Misschien de moeite waard om eens een item aan te besteden. De Battle Royale game-mode is nog niet zo bekend onder de massa maar enorm populair op Twitch (de ARMA III mod en de H1Z1, king of the hill mode). The Division heeft het laatst geprobeerd met last stand, wat er op lijkt, maar niet echt de lekkere gameplay van H1Z1 heeft.  Note: Ik bedoel in mijn vorige reply H1Z1, niet DayZ.

 • Ja, onze Danny, die de game al gelukkig meer heeft gespeeld is bezig met een artikel over deze titel.

 • Dope, ben benieuwd!

 • Breadmanz heb ze beiden gespeelt en PUBG is zeker veel beter dan H1Z1 KOTK :P maar dat ben ik :D

 • Zoveel grote streamers spelen dit spel op Twitch. Ongelofelijk.
  Terwijl het volgens mij door een kleine studio gemaakt wordt. Best knap.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren