1. Square Enix toont nieuwe beelden en releasedatum Dragon Quest 11

Square Enix toont nieuwe beelden en releasedatum Dragon Quest 11

Square Enix heeft aangekondigd dat Dragon Quest 11 op 29 juli verschijnt in Japan . Ook zijn er veel nieuwe beelden uitgebracht en komt er een bundel die zowel de PlayStation 4- als de 3DS-versie bevat.

Voor omgerekend ongeveer 134,99 euro kan de Dragon Quest XI Double Pack Hero’s Sword Box besteld worden. De doos bevat zowel de PlayStation 4-versie van de game als de 3DS-versie. Met behulp van de Spell of Restoration kan een groot deel van de progressie worden uitgewisseld tussen de twee versies.

Daarnaast heeft de ontwikkelaar aangekondigd dat het verhaal zo'n vijftig uur in beslag neemt. Met alle sidequests zou dit tot meer dan honderd uur kunnen zijn.

Er is ook een Nintendo Switch-versie van de game in de maak, maar Square Enix zegt dat er op dit moment niets aan te kondigen valt en dat het onzeker is of die versie ook op 29 juli verschijnt. Ook is er nog geen informatie over een Westerse releasedatum.

Bekijk hieronder de nieuwe trailers en gameplay.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • oke, apart dat je de ps4 en 3ds versies samen kunt kopen. Dit zou je dan meer verwachten in een Switch/3ds combi pakket ;)

  • Ziet er goed uit!

  • Best knap een verhaallijn die zelf 50 uur duurt, de laatste tijd voegen ze wel altijd veel toe, maar zijn de sidequests 40~45 uur en krijg je zelf 5~10 uur story gameplay. Deze mensen snappen het tenminste.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren