1. Ruim vier minuten nieuwe gameplay van Shadow of War getoond

Ruim vier minuten nieuwe gameplay van Shadow of War getoond

IGN heeft een nieuwe gameplayvideo van Middle-earth: Shadow of War geplaatst. In de beelden toont Micheal de Plater, de vice-president van ontwikkelaar Monolith Software, nieuwe footage van de game in de stad Minas Ithil.

De stad, gelegen in het rijk van Gondor, ligt onder vuur door de Dark Lord Sauron. Hoofdpersoon Talion gaat in deze missie op pad om een hoge Orc om te leggen en de hiërarchie binnen het leger omver te werpen.

Veel van de gameplay komt overeen met het vorige deel, Middle-earth: Shadow of War. Talion kan informatie inwinnen door Orcs te verhoren en gebruik maken van de zwaktes van vijanden. Het valt op dat de stedelijke setting van de game meer opties biedt om te freerunnen dan voorheen.

Shadow of War komt uit op de PlayStation 4, pc, Xbox One en Project Scorpio, en is beschikbaar vanaf 24 augustus. De game verschijnt op Steam en in de Windows Store, en wordt een Play Anywhere-titel. Savefiles worden tussen de Xbox One en Windows 10 gesynchroniseerd.

Bekijk ook de eerdere gameplay en onze preview

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Lijkt mij toch wel weer een toffe game te worden. :')

 • Heb weinig met het LOTR universum, dus ik keek de video vooral omdat ik wel benieuwd was naar de grafische kwaliteit. Deze build zegt waarschijnlijk niet zoveel, maar word er niet erg enthousiast van. Vuur effecten en de de 'stofwolkjes' bij de voetstappen zijn matig zeg.  Ik ben ook nog niet over op een 4K scherm, dus al dat resolutie gepraat doet me ook niks. Ik geef meer om dat soort particle-effecten, belichting en stabiele framerate. Liever dat ze daar de focus op leggen.

 • Het eerste deel kreeg ook niet zo veel lof door de effecten of belichting, maar vooral om het Nemesis systeem.  Ik moet toe geven, ik vindt de graphics ook niet spectaculair als ik dit zie, vooral als hij rent lijkt het alsof er een touw aan zijn rug zit ofzo.
  ik zie op dit moment nog geen enkel verschil met het eerste deel kwa uiterlijk  Maar toch is dit DE game voor mij dit jaar, ik kan niet wachten tot hij uitkomt, alleen al omdat dit spel zo uniek is met het nemesis syteem.
  er zitten zo veel gave dingen in die je in geen enkel ander spel ziet.
  Het is natuurlijk allemaal afwachten nog maar het vorige deel heb ik kapot gespeeld terwijl het zonder het Nemesis syteem nog niet eens bij mij thuis binnen gekomen was. het geeft gewoon een totale nieuwe beleving.
  ik mijn ogen is het een goede samensmelting van een paar goede games (zoals AC en Batman) + daarbij het Nemesis syteem = win voor mij:)  Ik kan iig niet wachten tot hij er is want hier kan dagen mee zoet maken denk ik :)

 • Ik verwachtte er misschien te veel van, want deze game werd vanaf de aankondiging meteen geassocieerd met de Scorpio. Daar ging deze game belangrijk voor zijn in de marketing et cetera. Ik ga er dan vanuit dat dit grafisch een echt vlaggenschip zou zijn, maar daar zie ik helaas weinig van terug. • Het ziet er gelukkig naar uit dat de combat en klimmen/freerunnen het zelfde is als in deel 1 die op zijn beurt de beste elementen van de batman arkhamverse en AC goed heeft mixed. En zo te zien word het nemesis systeem voor dit deel uitgebreid en verbetert

 • "In de beelden toont Micheal de Plater, de vice-president van ontwikkelaar Monolith Software, nieuwe footage van de game in de stad Minas Ithil."  Monolith Soft(ware) of Monolith Productions? Die eerste is Nintendo 1st party developer ;-)  https://en.wikipedia.org/wiki/Monolit…
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Monolit…

 • Kan ik trouwens een quote blok maken? Of een url link van een woord maken?

  MyQuote
  en Google werken niet? Of werkt dat alleen in het forum?

 • super hyped :D

 • Wow, dit ziet er grafisch nog niet al te best uit. Njah liever onderpromoten en later knallen dan beelden tonen die we nevernooit op ons eigen scherm te zien krijgen.

 • Ik kan niet wachten !
  Die The Lord of the Rings map op het einde maakt mij alleen hyped en super blij :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren