1. Rallyracen komt naar Project Cars 2

Rallyracen komt naar Project Cars 2

Bandai Namco heeft in de nieuwe trailer van Project Cars 2 bekendgemaakt dat rallyracen naar de game komt. De nieuwe beelden geven een indruk van welke wagens en circuits in de game zullen zitten.

Onder de aangekondigde auto's bevinden zich de OMSE Honda Civic Coupe, Volkswagen Polo RX, Mini Countryman RX, Ford Focus RS RX, Escort RS 1600 en de Supercar Lites van OMSE.

Ook is bekendgemaakt dat de game de Amerikaanse circuits DirtFish en Daytona, het Noorse Hell en het Britse Lydden Hill bevat.

Project Cars 2 staat gepland om eind 2017 uit te komen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De game is volgens de ontwikkelaar "gemaakt door gamers, getest door wereldklasse-coureurs en de definitieve keuze voor eSports-pro's."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Zin in! En niet een beetje ook niet!

  • Gaaf! Dat rally zou verschijnen was al wel bekend, maar dat ook rallycross zo vertegenwoordigd zou zijn. Heel vet. Benieuwd wat dit eventueel gaat betekenen voor DiRT (die de licentie heeft van het officiële wereldkampioenschap rallycross) in de toekomst.

  • Eindelijk een game die beide doet,racen en rally, ken er geen één die dat heeft, ook zullen ze er zijn, waarschijnlijk.    Zal ook leuk zijn als een parcour moet afleggen in plaats wat je hier ziet op een soort-achtig circuit.

  • je moet weleens waar 11 jaar terug, maar dtm race driver 3 had circuit racen en rally. overigens geen rallycross zoals in deze trailer. of er nog andere games zijn weet ik niet.

  • Niet te vergeten alle Gran Turismo games vanaf deel 2, Daar was rally racen ook present. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren