1. Europese Gran Turismo Sport bèta begint op zaterdag 15 april

Europese Gran Turismo Sport bèta begint op zaterdag 15 april

De Europese gesloten bèta van Gran Turismo Sport begint aanstaande zaterdag 15 april en spelers kunnen zich nu inschrijven om deel te nemen.

Elke dag worden er diverse wagens en parkoersen gewisseld om uit te proberen. Mensen die worden uitgekozen voor de bèta kunnen ook het nieuwe Driver Profile-systeem uitproberen. Hiermee wordt het gedrag van spelers bijgehouden en bevat een score voor hoe goed men presteert.

Sony zelf kiest spelers uit voor de bèta. Via deze pagina kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. Gameplay van de eerdere bètaperiode is hieronder te zien.

Ergens later dit jaar moet de nieuwe Gran Turismo op PlayStation 4 verschijnen. Er is nog geen specifieke releasedatum aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • En porsche zit in gtsport! Whoohoo fantastisch dit!

  • Aangemeld. Ben benieuwd, hoge verwachtingen van deze game.

  • Ik heb me ook aangemeld. Hopelijk krijg ik een uitnodiging in mijn inbox. Heel benieuwd of Gran Turismo mee kan komen met 'nieuwe' standaarden van Project Cars en Assetto Corsa.

  • Ik heb me weken geleden er al voor aangemeld, Fingers crossed dat ik een uitnodiging krijg dit weekend!

  • Wacht nog steeds op een uitnodiging… Maar al wel weer niks worden… Jammer want ben een heul heul grote fan…. Zowiezo van GT maar ook van welke racegame dan ook…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren