1. Uprising-evenement voor Overwatch nu speelbaar

Uprising-evenement voor Overwatch nu speelbaar

Uprising, het nieuwe Overwatch-evenement, kan nu gespeeld worden op PS4, Xbox One en pc.

Gisteren lekte al een trailer en eerste details uit. De trailer was echter in het Frans, en daar heet het evenement Insurrection. Nu blijkt dus dat het evenement hier Uprising heet.

Zoals gisteren al bekend werd bevat het evenement een tijdelijke horde-modus waarin spelers golven aan vijanden verslaan in een groot gebied met de personages Tracer, Mercy, Reinhardt en Torbjorn. Dit zijn de personages die volgens de canon van de game in de modus een rol spelen, maar gamers kunnen ook alle andere personages kiezen.

Het evenement brengt ook diverse nieuwe skins met zich mee. In totaal zijn er meer dan honderd nieuwe items te verzamelen. Hieronder zijn diverse trailers en developer diaries rondom het evenement te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • doen ze toch goed, precies goed getimed, begon mijn interesse te verliezen, maarja, gratis content, dus als Hollander ga ik mooi weer spelen hoor!

  • Gewoon blijven spelen met mij en Jeroen joh. Wij nemen competitive gewoon niet meer serieus zodra we merken dat het team nergens heen gaat.    OT: de skinns zijn echt tof van dit event. Ik ga straks in ieder geval even aracade spelen om lootboxen te krijgen!

  • Enige aanmerking die ik had op Overwatch was de prijs voor consoles. Speel m zelf op pc. De basis content was n beetje mager voor €60, maar met deze ondersteuning mag die nu ook doorgestreept worden. Zouden meer ontwikkelaars mogen doen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren