1. Eerste trailer Battlefront 2 is uitgelekt

Eerste trailer Battlefront 2 is uitgelekt

De trailer van Star Wars Battlefront 2 is uitgelekt via vermoedelijk een officieel PlayStation YouTube-kanaal. De beelden bevestigen nogmaals dat de game een singleplayer krijgt en de multiplayer speelt zich af in alle tijdperken van de films.

In de dertig seconden worden beelden getoond van een "niet verteld soldatenverhaal" en multiplayer-actie. Eerder dit jaar maakte EA al bekend dat de game een singleplayer zal bevatten, iets wat ontbrak in het eerste deel. Mogelijk speelt het verhaal zich af na Return of the Jedi: "Ik herinner mijn laatste orders nog, de dag dat de echte oorlog begon.", waarna een ander personage roept: "Wreek onze keizer."

De game bevat content van zowel de prequels als de nieuwe trilogie, waaronder de personages Yoda, Rey, Darth Maul en Kylo Ren. Spelers die de game pre-orderen krijgen de helden uit die nieuwe film, The Last Jedi, als dlc.

Star Wars Battlefront 2 wordt op 15 april om 20:00 uur s'avonds officieel aangekondigd, tijdens de Star Wars Celebration in Orlando. In een livestream wordt vermoedelijk meer informatie onthuld.

De game moet rond de feestdagen verschijnen voor waarschijnlijk de PlayStation 4, Xbox One en pc. De beelden uit de trailer zijn gebaseerd op in-engine footage van de PlayStation 4-versie

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

 • Darth Maul :0

 • Dope! Ben zelf niet zo'n fan van deel 1-3 maar ik snap dat ze alle SW generaties willen aanspreken. Ik hoop vooral dat ze naar de community luisteren en het minder arcade opzetten. Battlefront 1 was in mijn ogen een geweldige game maar miste toch echt tactische, squad-based, gameplay.

 • Eens! Voor velen was Battlefront 1 een 120 euro game geworden. Hopelijk wordt de basisgame een pak grootser en is de aanschaf van een seasonpass minder noodzakelijk.

 • Ik heb de main game scheelgespeelt maar tegen de tijd dat de DLC uitkwam was ik helaas op de gameplay uitgekeken. Zonde eigenlijk aangezien de DLC er wel erg goed uit zag, vooral de laatste.

 • @Breadmanz - helemaal mee eens. Twee mans squads moeten minimaal naar 4, en ik hoop vooral dat ze de power pickups eruit halen, en voertuigen meer zoals in (oude) battlefield worden, dat je ergens moet spawnen, instappen, en dan pas kan gaan. En meer en betere game modes.

 • Yup, vooral die power-ups waren verschrikkelijk.  Het stomme is dat ze eigenlijk gewoon de gameplay van Battlefield hadden kunnen kopieren. Snap nog steeds niet helemaal waarom ze voor die arcade-feel zijn gegaan.

 • Ik vond deel 1 niet zo bijzonder, gewoonweg omdat ik een single-player miste.
  Ben heel benieuwd naar dit deel. Verder hoop ik in de toekomst op een Jedi outcast achtige game of een Unleashed game. Ben meer van de single-player games.

 • O M G!!! Awesome!

 • Ze moeten goed hun best doen om mij nog terug te winnen want ondanks de mooie graphics was Battlefront de eerste game in jaren waar ik een refund voor heb aangevraagd.

 • Ik hoop dat het echt meer de oude battlefront wordt waarbij je zo een voertuig in en uit kan stappen. Met die powerups vond ik persoonlijk niet zo heel tof. Ook de alleen vlieglevels vond ik niet leuk.  De graphics en geluid waren wel perfect.

 • Heel dik!!

 • Yes de prequels zitten erin! Goed dat ze naar hun fans luisteren.

 • Ik hou een slag om de arm. Echt heel erg vermaakt met Battlefront 1, maar dat was wel van hele korte duur. Kan desalniettemin niet ontkennen dat het wel goed oogt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren