1. Arms en Splatoon 2 verschijnen in juni en juli

Arms en Splatoon 2 verschijnen in juni en juli

De releasedata van Switch-titels Arms en Splatoon 2 zijn tijdens de Nintendo Direct afgelopen nacht bekendgemaakt.

Arms verschijnt op 16 juni. Op diezelfde dag worden nieuwe Joy-Con-controllers en straps in de kleur Neon Yellow verkocht, evenals een Joy-Con AA Battery Pack die aan Joy-Cons geplaatst kan worden om ze langer mee te laten gaan.

Nintendo onthulde ook een nieuw personage voor Arms genaamd Min Min, die naast haar armen ook haar voeten kan gebruiken om aan te vallen. Daarnaast is een vierspelermodus aangekondigd waarin twee teams van twee spelers het tegen elkaar kunnen opnemen.

Ook de releasedatum van Splatoon werd aangekondigd. De game verschijnt op 21 juli voor Switch en heeft een nieuwe modus genaamd Salmon Run. In deze coöperatieve modus voor vier spelers moeten Power Eggs verzameld worden en in een mand gegooid worden. De eigenaren van deze eieren, de Salmonid, zijn hier echter niet blij mee en jagen op spelers.

Daarnaast toonde Nintendo nieuwe amiibo voor Splatoon 2, namelijk de Inkling Girl, Inkling Boy en Inkling Squid. Door deze in te scannen verschijnen de figuren in de game en worden het vrienden. Spelers kunnen ze daarna customizen, andere kleding aantrekken, en een selfie met ze nemen. Ze onthouden ook loadouts van spelers. Dit is ook mogelijk met de amiibo van de eerste game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Arms lijkt me best geinig maar ik denk dat ik het na een paar potjes wel gehad heb.

  • Lijkt me wel het proberen waard

  • Hè hè 2 titels die er aan zitten te komen waarvoor ik een Switch voor heb gekregen nice!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren