1. Side scrolling shooter Sine Mora EX komt naar Switch

Side scrolling shooter Sine Mora EX komt naar Switch

De shmup Sine Mora EX komt deze zomer uit op Switch, zo is aangekondigd tijdens de Nintendo Direct afgelopen nacht.

De side-scrolling shooter kwam in 2012 uit op Xbox 360 en later ook op PlayStation 3, Vita, pc en iOS. Dit is echter de EX-versie, wat betekent dat er lokale co-op en een versus modus in zit.

Op Gamefly worden ook PS4- en Xbox One-versies genoemd, maar die zijn vooralsnog niet getoond. De trailer hieronder is van de Switch-versie. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

THQ Nordic Games brengt naast Sine Mora EX ook de rpg Battle Chasers: Nightwar uit, gebaseerd op de Battle Chasers-comics. Deze game moet van de zomer tijdelijk exclusief op Switch verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik moet zeggen.. beide spellen zien er enorm vermakelijk uit! Ik heb altijd al een zwak gehad voor vlieg en schiet spelletjes (ben er nooit echt goed in geweest, maar heb er altijd veel plezier mee gehad) en de artstyle van battle chasers: Nightwar is echt tof! Ik heb er zin in! :D

  • Sine Mora was echt heel erg goed! Hoop dat veel mensen die game gaan checken op de Switch!

  • Thq is goed bezig

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren