1. Switch-versie Minecraft verschijnt op 11 mei

Switch-versie Minecraft verschijnt op 11 mei

Vanaf 11 mei kan Minecraft via de Switch eShop gedownload worden.

Een fysieke versie volgt later, al is daar nog geen datum voor bekend. In de Switch-versie van de game kunnen maximaal acht spelers met elkaar spelen en zit er ook een splitscreen-optie voor vier spelers.

Bij aankoop van de Switch-versie van Minecraft ontvangen spelers ook een pakket met bekende Super Mario-personages en items. Dit zat ook al in de Wii U-versie van de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Goede impuls voor de Switch denk ik. Groter scherm dan je telefoon en een stuk meer kracht + controls. Ik heb niks met de game, maar gezien de populariteit zal het wel positief zijn,

  • In ieder geval geen echte nieuwe game die ons laat wegblazen.    Voor mijn gevoel lijkt er, buiten de Zelda-game, vooral een trend te ontstaan om oudere games opnieuw uit te brengen voor een prijs waar je van omvalt (zie bijv Binding of Isaac).

  • De enige game die een 'rerelease' mag doen tot het oneindige.    Met andere woorden: Ieder apparaat moet Minecraft kunnen afspelen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren