1. Insider-leden testen terugbetalingssysteem op Windows en Xbox One

Insider-leden testen terugbetalingssysteem op Windows en Xbox One

Microsoft heeft een terugbetalingssysteem geïntroduceerd, waarmee spelers hun aankoopbedragen op digitale aankopen terug kunnen krijgen.

Het systeem bevindt zich momenteel in een testfase en is vergelijkbaar met het systeem voor Steam en Origin. Spelers kunnen het aankoopbedrag van hun digitale games terugkrijgen als ze minder dan twee uur van een game gespeeld hebben en de terugbetaling binnen veertien dagen aanvragen.

Het terugbetalingssysteem is op dit moment alleen beschikbaar voor een klein aantal Xbox Insider-leden. Om het aankoopbedrag terug te krijgen kunnen spelers inloggen op account.microsoft.com en onder het kopje 'betalen & factureren' naar aankoopgeschiedenis gaan om een terugbetaling aan te vragen voor games.

Dlc is hiervan uitgesloten, alsmede bepaalde Windows 10 apps. Het terugbetalingssysteem is alleen van toepassing op games en apps. Ook kan er pas een dag na de lancering van een game of app een terugbetaling aangevraagd worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • GOATBOX

  • G=C

  • Zoals het hoort. Tegenwoordig sluipt er ook een drolletje de digitale stores op.

  • Stevige voorwaarden, maarja anders wordt er direct misbruik van gemaakt. Anyway, meer bescherming voor de consument. Altijd goed. Dat dit maar naar meer platformen mag komen.

  • En toen gingen developers zorgen dat de 1ste 2 uur van de game helemaal tip top in orde zijn om dit te voorkomen…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren