1. Speel deze maand gratis het eerste uur van Prey

Speel deze maand gratis het eerste uur van Prey

Bethesda heeft aangekondigd dat er op 27 april een gratis trial van Prey verschijnt. De demo laat spelers een week voor de release het eerste uur van de game doorlopen.

Spelers kunnen aan het begin van de game kiezen tussen de mannelijke of vrouwelijke variant van Morgan Yu, die onderworpen wordt aan proeven op het Talos I-ruimteschip. Hierin vecht de hoofdpersoon tegen verschillende aliens, waarvan krachten kunnen worden overgenomen.

De trial is vanaf donderdag 27 april te downloaden voor de PlayStation 4 en Xbox One. Het is niet duidelijk de proefversie op een later moment ook wordt uitgebracht voor de pc, voordat de actie-rpg lanceert op 5 mei.

Eerder verscheen het eerste halfuur van Prey online. Lees ook de hands-on van InsideGamer.nl met de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Oww ik ben zo benieuwd! Arkane maakt geweldige games

 • Jij beweerde in een andere reactie van Dishonored 2 dat je een beest van een PC heeft die het spel op ultra 60 fps zonder drops kon draaien. jij zou met zoiets het wel dan erg jammer vinden dat de trial niet speelbaar is op pc?  ja ze optimaliseren ook zo lekker hun games voor de PC  Dat de trial niet voor de PC komt zegt eigenlijk al genoeg helemaal na dat geintje van Dishonored 2(let op ik vind Dishonored een vette serie maar heb alleen deel 2 nog niet kunnen uitspelen omdat het zo slecht geoptimaliseerd is) Dat is ligt niet aan mijn specs want mensen met een Titan X kunnen het niet eens op ultra spelen zonder FPS drops  Deel 1 had ook een stroeve launch maar was uiteindelijk wel gefixt  Vind het spijtig maar deze makers koop ik niks meer van tot ik weet dat alles soepel loopt.  (wou trouwens nog even graag je Specs(vorige keer had ik dat ook al gevraagt ;) horen vind het altijd leuk om te horen van mede Pc gamers)

 • Een demo uitbrengen voordat een game verschijnt vind ik een hele goede actie. Zouden meer ontwikkelaars moeten doen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren