1. Bezoek Minas Ithil in Middle-earth: Shadow of War - Dev diary

Bezoek Minas Ithil in Middle-earth: Shadow of War - Dev diary

Ontwikkelaar Monolith Productions geeft een kijkje in de keuken bij het maken van de stad Minas Ithil in de aankomende game Middle-earth: Shadow of War.

In de video toont de studio dat het enorm veel onderzoek heeft gedaan naar gebouwen en tevens een architect aan het werk heeft gezet.

Middle-earth: Shadow of War is het vervolg op de verrassend positief ontvangen Shadow of Mordor en komt op 25 augustus uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.


Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ze blijven in ieder geval consistent (pissen op de legendarium).

  • Ik hoop het volgende van deze game:
    1. Dat het het vage einde uitlegd.
    2. Dat ergeen vaag einde is.    Dat was mijn biggest issue met Shadow of Mordor, voor de rest weet ik wel dat deze game geweldig gaat worden, maak ik mij geen zorgen om.

  • Ik heb echt zoveel zin in deze game. Jammer dat augustus nog zover weg is maar aan de andere kant ze hebben nog genoeg tijd om de game te tweaken.

  • Kan niet wachten !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren