1. Een gevaar voor je medemens in Sniper Ghost Warrior 3 - Trailer

Een gevaar voor je medemens in Sniper Ghost Warrior 3 - Trailer

Er zijn allerlei manieren om je vijand een kopje kleiner te maken in Ghost Warrior 3, zoals de nieuwe trailer van de game aantoont.

Sniper Ghost Warrior 3 is meerdere malen uitgesteld en had eigenlijk vorig jaar al uit moeten komen. De ontwikkelaar had echter meer tijd nodig om de game bij te schaven. De game verschijnt nu op 25 april voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De game draait over een Amerikaanse sluipschutter die een missie bij de Russische grens uitvoert. Spelers bewegen rond op grote maps waardoor men zelf kan kiezen hoe missies worden uitgevoerd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Had zo een trailer kunnen zijn voor een first-person mod van Ghost Recon: Wildlands.    Desalniettemin ziet het er wel dope uit! Grappig om te zien hoe deze franchise van relatief matige B-games, langzaam maar zeker opklimt naar een volwassen A-game.

  • Dit ziet er goed uit. Veel beter dan de eerste 2 delen die nogal low budget waren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren