1. Roadmap Titanfall 2 bevestigd nieuwe titan, vier maps en meer

Roadmap Titanfall 2 bevestigd nieuwe titan, vier maps en meer

Ontwikkelaar Respawn Entertainment heeft alle aankomende dlc voor Titanfall 2 bekendgemaakt voor de komende twee maanden door middel van een roadmap.

Alle content voor de game wordt tussen april en juni uitgebracht en omvat twee nieuwe maps: Glitch en Relic, een nieuwe titan, twee Prime Titans: Ronin en Tone en twee nieuwe Live Fire maps: Traffic en Deck.

Afgezien van de Prime Titans zal alle content gratis te downloaden zijn voor alle spelers. Daarnaast heeft Respawn Entertainment nog een aantal updates voor Titanfall 2 gepland staan die in hetzelfde tijdsbestek uit zullen komen.

Zo zal de Gen cap verhoogd worden naar 100, Private Match-instellingen kunnen nog verder aangepast worden, een nieuwe Faction, de Marked for Death spelmodus en meer executies worden toegevoegd.

Rond de lancering van alle content zal Respawn Entertainment meer details bekendmaken over de nieuwe content en updates. Bekijk de roadmap hieronder en lees hier de review van Titanfall 2 waarin de game wordt omschreven als "een ijzersterke ervaring die nóg beter is geworden dan het origineel".

Titanfall 2 is verkrijgbaar op PS4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Dope moet het maar eens oppaken!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren