1. Lady Layton's Mystery Journey op 20 juli naar iOS en Android

Lady Layton's Mystery Journey op 20 juli naar iOS en Android

Gisteren kondigde Nintendo een aantal nieuwe 3DS-games aan tijdens de Nintendo Direct, waaronder een Japanse releasedatum voor Lady Layton Mystery Journey. Hoewel de Westerse 3DS-versie later uitkomt, verschijnen de iOS- en Android-versies wel op 20 juli.

Op de Japanse website van Level-5 wordt geen exacte reden gegeven voor het uitstel van de 3DS-versie, maar vermoedelijk heeft het te maken met de lokalisatie van de game. In Japan komt de game op 20 juli naar de 3DS, net als de wereldwijde mobiele versies.

Omgerekend zullen de mobiele versies 17,50 euro kosten, met in-game aankopen voor bepaalde items. De ontwikkelaar benadrukt dat het mogelijk is om de game uit te spelen zonder extra geld uit te geven.

In de aankondiging wordt duidelijk dat de naam van de game is gewijzigd van Lady Layton: The Millionaire Ariadone’s Conspiracy naar Lady Layton's Mystery Journey: Katrielle and The Millionaire’s Conspiracy. De game draait om de dochter van Professor Layton uit te DS en 3DS-games.

Bekijk hieronder de Japanse trailer van de aankomende game van Level-5.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hopelijk wordt de 3DS versie niet veel duurder. Om nu 40 euro neer te leggen voor een game die voor een mobiel 17,50 kost is ook niet ideaal. Ik ben overigens wel benieuwd of het ouder vertrouwde Layton sfeertje hier nog steeds aanwezig is.

  • Haha, als een digitale game dezelfde prijs heeft als een fysieke game wordt er afgevraagd waarom en nu verwacht je dezelfde fysieke prijs als digitale prijs =D
    Maar mee eens, een standaard 40 euro prijs lijkt me wat overdreven. maar 30 zou wel mooi zijn. Kan me wel voorstellen dat ie duurder is dan 17,50 omdat ze denk ik geen in-game aankopen zullen hebben in de 3DS versie

  • Omgerekend is hij 45 euro in Japan.

  • Ja maar als de in-game aankopen alleen maar cosmetisch zijn of wat hint coins, dan is een prijsverschil van bijna 30 euro niet meer te verantwoorden. Een doosje erbij is leuk, maar niet 30 euro leuk.

  • Kelere, die naam is er niet echt korter op geworden. Denk daar nog even over na haha

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren