1. AMD toont Halo 3 artwork tijdens Ryzen-evenement

AMD toont Halo 3 artwork tijdens Ryzen-evenement

Tijdens een Koreaanse Ryzen 5-evenement toonde AMD een aantal games die later dit jaar naar de pc komen. Tijdens de presentatie werd ook artwork getoond van Halo 3.

Het lanceringsevenement stond volledig in het teken van de pas gelanceerde Ryzen 5-CPU, waar ook beelden werden getoond van aankomende games voor de pc. AMD liet vervolgens artwork zien van Halo 3, wat zou kunnen betekenen dat de game naar de pc komt.

Mogelijk komt binnenkort een Anniversary-versie uit van Halo 3, zoals de eerdere twee delen ook hebben gekregen. De game kwam bijna tien jaar geleden uit op de Xbox 360 en verscheen ook in de originele vorm op Halo: The Master Chief Collection voor Xbox One. Microsoft heeft nog niet gereageerd op het gerucht.

Een andere optie is dat de artwork wordt gebruikt om Halo Wars 2 te presenteren, die net is verschenen voor pc. Bekijk hieronder de screenshot van de Halo 3-artwork, de originele artwork en de video van het evenement.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Wel heel erg dubbel alles, die tweede alinea en die afbeeldingen.    Maar zou inderdaad niet verrassend zijn, een anniversary-uitgave van deel 3.

  • Halo 3 remake confirmed!

  • RemakeBox One

  • implying that isn't the case for the PS4 xD

  • implying that isn't the case for the PS4 xD

  • Ik kaats de bal gewoon terug.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren