1. Bezoek planeten en manen via update 3.0 voor Star Citizen

Bezoek planeten en manen via update 3.0 voor Star Citizen

Er wordt gewerkt aan update 3.0 voor de ruimtesimulator Star Citizen, zo heeft ontwikkelaar Roberts Space Industries aangekondigd.

De uitgebreide update moet de game naar het volgende niveau tillen. De belangrijkste toevoeging wordt 'Planetary Tech'. Dat houdt in dat spelers daadwerkelijk op planeten en manen kunnen landen en daar rond kunnen lopen of rijden.

De update moet op zijn laatst eind juni beschikbaar zijn en op dat moment zijn drie manen te bezoeken, namelijk Cillin, Dayman en Yela. Uiteindelijk moeten er meer manen en planeten om op te landen toegevoegd worden.

Op de website geeft de ontwikkelaar veel meer details, evenals in onderstaande video.


Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • dit gaat de klapper worden. Er komt op zich niet veel bij qua content, maar de tech is hier echt een super belangrijk ding. Een ander tof stuk media over 3.0 is de laatste Letter of the Chairman: https://robertsspaceindustries.com/co…

  • Mining is o.a. een grote content toevoeging. Gezien te Prospector bij 3.0 flight ready is. En niet te vergeten cargo.

  • Duurde ook veelste lang voor dit.Maakt niet uit wat de smoes is deze game komt nog lange niet uit ze doen er veelste lang erover voor 1 of 2 dingen alleen.Waar Elite Dangerous meer en meer bij voegen in paar maanden etc.

  • Ze doen er niet te lang over en vergelijken met ED is ook niet echt fair. SC gaat veel en veel verder dan ED, en ze hebben ook publisher schter zich die ze pushed.    Een game project als dit is ook nooit eerder gebouwd. Ook de planeten van ED zijn niet te vergelijken met SC, laat staan de schepen zelf. Begin eerst je te verdieping in SC.

  • Verder dan ED ahaha miss met de FPS ding ja verder dan dat zijn ze nog gigantis achter ED :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren