1. Er zijn nu dertig miljoen Rocket League-spelers

Er zijn nu dertig miljoen Rocket League-spelers

Er zijn inmiddels meer dan dertig miljoen spelers van Rocket League.

Dat meldt ontwikkelaar Psyonix op Twitter. De game had 11 januari 25 miljoen spelers, dus in drie maanden zijn daar zo'n vijf miljoen gamers bijgekomen. Psyonix rekent hierbij overigens ook dubbele accounts en guest accounts.

Rocket League verscheen in juli 2015 op PlayStation 4 en pc. Op PS4 was de game bij lancering een PlayStation Plus-game, waardoor iedereen met een Plus-abonnement de game gratis kon downloaden. In 2016 kwam de game ook op Xbox One uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • "Er zijn nu dertig miljoen Rocket League-spelers"…..    Je bedoelt: "Er zijn nu dertig miljoen geregistreerde gebruikers.".    Dat is toch wel even iets anders…  • Tjah, ik ken bijna geen Rocket League-spelers zonder dubbele account, maar zelfs als je dit aantal halveert is het nog erg indrukwekkend en terecht. Toch wel één van de leukste en meest verslavende games van deze generatie.

  • Klopt ikzelf heb een steam account en een ps4 account, de laadtijden op pc zijn stukken beter en kocht hem dus voor de pc.
    Het heeft echt extreem geholpen dat die gratis was anders had ik persoonlijk het spel misschien nooit gespeeld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren