1. Handelsmerk voor Bandai Namco-game 'Pac-Man Maker' gevonden

Handelsmerk voor Bandai Namco-game 'Pac-Man Maker' gevonden

Er is een handelsmerk gevonden voor een product van Bandai Namco genaamd Pac-Man Maker.

Het bedrijf legde dit handelsmerk vast bij de European Union Intellectual Property Office (EUOPO), de instelling waar bedrijven handelsmerken voor Europees gebruik vastleggen. Een vergelijkbaar handelsmerk voor andere regio is nog niet gevonden.

Het is niet bekend waar Pac-Man Maker voor staat, maar vergelijkingen met Mario Maker worden snel getrokken. In die Wii U- en 3DS-game van Nintendo konden spelers hun eigen tweedimensionale Mario-levels maken en die vervolgens met anderen delen. Mogelijk wil Bandai Namco een soortgelijke game voor hun mascotte Pac-Man maken. Het bedrijf heeft nog niets aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik heb vroeger de Philips videopac g7000 gehad met daarop de game "K.C.Munckin" (Happelaar in het Dutch).
    Dat was een Pacman kloon waar een level maker in zat. Ontzettend veel levels gemaakt, vooral om de spoken op te sluiten (proberen althans ;) )

  • Haha, zelf iets maken is altijd leuk

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren