1. Infiltreer bendes in de Nacro Road-dlc van Ghost Recon" Wildlands

Infiltreer bendes in de Nacro Road-dlc van Ghost Recon" Wildlands

Ubisoft heeft een trailer uitgebracht voor de eerste dlc-uitbreiding van Ghost Recon: Wildlands. Spelers moeten in de nieuwe missies drie bendes van smokkelaars infiltreren om het vertrouwen van hun leider te winnen.

De trailer geeft een indruk van de nieuwe voertuigen en wapens die de uitbreiding toevoegt. Onder de nieuwe races bevinden zich monstertrucks, die een rol spelen tijdens de vijftien nieuwe missies.
Gisteren kwam de uitbreiding uit voor bezitters van de season pass, en vanaf 25 april is hij los verkrijgbaar voor 14,99 euro.

De tweede dlc, Fallen Ghosts, draait om de Ghosts van wie de helikopter wordt neergeschoten door een groep huurlingen. In een poging om terug te vechten krijgen spelers nieuwe missies, skills en wapens. Ook is er een gratis PvP-multiplayermodus onderweg.

Volgens Lar Cornelis "complimenteren de open wereld en de tactische gameplay die bij de serie hoort elkaar harmonieus."Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ziet er best dope uit al is Wildlands voor mij vooral een tactische shooter, deze trailer geeft het gevoel alsof ze niet echt verder die kant op willen, krijg er een beetje een arcade vibe van maargoed, ik ben benieuwd!

  • 'Wie DLC vlak na de release van de originele game koopt, haalt iets in huis dat er waarschijnlijk uit is gesloopt.' Poëet Benjaminben 2017

  • Ok?

  • Was best goed gerijmd toch?

  • Wordt dit überhaupt nog gespeeld? Lijkt wel uitgestorven.

  • Laten van alle dingen die we in de DLC kunnen stopen, hetgeen nemen wat totaal niet werkt; het rijden (en vliegen). Wat is de besturing van de voertuigen een aanfluiting zeg.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren